En av de smartaste personvågarna som du kan köpa och ha i ditt badrum! Withings badrumsvåg är en våg som håller reda på allt och överför all data trådlöst så att du enkelt kan följa din vikt, fettprocent och muskelmassa via dator, iPhone/iPad och Android.

Vågen med avancerad enkelhet

Withings våg har all den senaste tekniken som går att samla i en badrumsvåg för privatbruk. Den är ultimat för dig som vill hålla koll och följa utveckling i tydliga grafer. Det enda som kräver lite tid i början är att koppla upp den mot ditt nätverk och lägga in uppgifter om användarna.

Man kan ha upp till åtta olika användare. Vågen känner automatiskt av vem som står redo att få sina kroppsmått. Det är bara kliva upp och låta vågen mäta dig. Dina mått skickas sen automatiskt till en server via ditt trådlösa nätverk.

Följ utvecklingen i din smartphone eller surfplatta

Med en iPhone, iPad, Android eller dator kan man följa sin utveckling i snygga kurvor. Withings personvåg ger dig följande kroppsmått i snygg grafik, alla med en decimals noggrannhet:

  • vikt
  • fettprocent
  • muskelmassa
  • BMI

I programmen kan man välja att exportera sina data till andra program om man vill göra egna grafer, eller skicka till sin läkare eller tränare.

Kan kopplas ihop med andra applikationer

Det finns många sätt att använda sina data från Withings på. Graferna går att enkelt publicera på egen hemsida, blog. Om du tränar och använder Runkeeper kan du synka dina mått direkt till ditt Runkeeper-konto.

Var kan man köpa Withings personvågar online?

Vågen kostar kring 1500 kr och säljs av ett flertal trygga och säkra webbshoppar. Här är ett urval av de e-butiker som säljer Withings personvågar. OBS! Den finns att köpa både i svart och vit färg för dig som tycker det är viktigt.

Butiksnamn

Tillverkares hemsida

https://www.withings.com/